04
Oct

Inaugurarea primei biblioteci a investitorilor din Romania

In data de 3 octombrie 2016 a avut loc la Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes – Bolyai Cluj Napoca, inaugurarea primei biblioteci a investitorilor din Romania. Evenimentul a fost organizat prin parteneriatul dintre Invest Club, BCR, ERSTE Asset Management, cu participarea firmei PasionMob care a proiectat si executat mobilierul destinat bibliotecii.

Designul avangardist , perfect armonizat cu mediul ambiental , creeaza o atmosfera placuta, potrivita studiului care doreste sa stimuleze interesul pentru domeniul investitional.

Prin aceasta initiativa dar si prin asigurarea unui spatiu confortabil, dorim sa contribuim la o cat mai ampla participare a studentilor – si nu numai – la imbogatirea cunostinelor in domeniul afacerilor, a tranzactiilor bursiere, a organizarii companiilor dar si a gestionarii propriilor resurse financiare.

Speram ca acest proiect sa constituie doar inceputul unui drum de succes in ceea ce priveste educatia financiara si nu in ultimul rand ne dorim cat mai multe proiecte de acest fel in Romania.